Despre noi | SC Birtoc Trans SRL

Birtoc Trans si-a propus sa reprezinte alegerea numarul 1 atunci cand vine vorba de servicii de tractari auto si asistenta rutiera in Satu Mare.

Clientii apeleaza la serviciile noastre deoarece oferim solutii profesionale dedicate clientilor nostri aflati in impas. Fiecare aspect al unui serviciu de tractari sau asistenta rutiera este tratat cu seriozitate de membrii echipei noastre si sunt pregatiti sa intervina indifferent de complexitatea interventiei

Cu o echipa de profesionisti, echipament modern, autospecializate moderne si o logistica eficienta asiguram interventii rapide si sigure, indiferent de conditii si indiferent de complexitatea acestora.

Misiunea noastra este aceea de a fi alaturi de dumneavoastra atunci cand treceti printr-o situatia neplacuta cu autovehicolul prin respectarea brandului nostru si prin imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

Experienta noastra vasta in domeniul tractarilor auto si asistentei rutiere de urgenta, numarul foarte mare de clienti ce au apelat la serviciile noastre demonstreaza importanta pe care o acordam construirii de relatii si colaborari pe termen lung.

Suntem alaturi de dumneavoastra NON-STOP, indifferent de conditii si complexitatea situatiei.