Tractari auto

Firma noastra Birtoc Trans specializata in domeniul tractarilor auto va raspunde cerintelor dumneavoastra NON STOP, nu ezitati sa ne contactati (0752.026.675 ; 0740.670.872) la orice ora, va stam la dispozitie cu servicii complete de tractari auto, asistenta rutiera si transport de utilaje, atat in Satu Mare, cat si pe intreg teritoriul Romaniei, chiar si in afara granitelor.

Daca ati ramas fara combustibil, aveti o simpla pana de cauciuc, doriti sa transportati anumite utilaje, sau din varii motive, autovehiculul trebuie transportat catre un service, sunati-ne si in cel mai scurt timp posibil vom ajunge la dumneavoastra pentru a va oferi serviciile noastre de inalta calitate.

Venim in sprijinul clientilor nostri pentru a le asigura cele mai bune conditii de tractare auto, indiferent de dimensiunile, sau greutatea autovehicolului, sau a utilajului dumneavoastra. Totul se va face cu autoplatforme specializate, pentru a efectua transportul in conditii de maxima siguranta.

AVEM SOLUTII LA TOATE PROBLEMELE DUMNEAVOASTRA, VA STAM LA DISPOZITIE NON STOP, NU EZITATI SA NE CONTACTATI. 0752.026.675 ; 0740.670.872. VA MULTUMIM!