Servicii | Asistenta rutiera

Suntem dedicati muncii noastre si dorim sa fim prima optiune cand aveti nevoie de o firma de tractari auto si asistenta rutiera.

Misiunea noastra este aceea de a fi alaturi de dumneavoastra atunci cand treceti printr-o situatia neplacuta cu autovehicolul prin respectarea brandului nostru si prin imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite.

Va oferim servicii:

  • Tractari auto Non-Stop
  • Recuperare masini si utilaje
  • Tractari autospecializate si autoutilitare
  • Transport auto, moto si ambarcatiuni
  • Deblocare/deschidere usi blocate
  • Incarcare acumulatori si pornire
  • Asistenta rutiera non-stop
  • Schimb de roti cu pana.

Garantia calitatii privind serviciile oferite

Pe parcursul anilor, ne-am construit reputatia ca lider in domeniul tractarilor auto si asistenti rutiere de urgenta. Oferim aceste servicii cu un singur scop: sa redefinim calitatea serviciilor de tractari auto pentru clientii nostril.

Compania noastra a crescut prin dezvoltare a trei piloni importanti in aceasta afacere pentru a oferi servicii de tractari auto si asistenta rutiera de o calitate superioara.

Personal bine instruit

Consideram ca cea mai mare investitie a noastra o reprezinta personalul nostru calificat si bine pregatit sa intervina prompt la orice solicitare a dumneavoastra.

Parc auto dotat cu autospecializate de tractari auto

Ca lider in domeniu suntem constienti ca este important ca masina sau bunurile dumneavoastra trebuie transportate in cele mai bune conditii si cu autospecializate ce permit o incarcare/descarcare facila. Detinem echipament si masini specializate pentru a intrevenii oricand si in orice conditii, pentru a asigura interventii sigure pentru client si masina sa.

Consideram ca este foarte important sa iti protejam bunurile si sa avem grija ca acestea sa nu sufere avarii. Din respect pentru clientii nostri toate bunurile transportate de compania noastra sunt asigura te cu polita CMR.

Tehnologie de ultima ora

Rapid si sigur inseamna professionalism in acest domeniu. Este ceea ce credem si de aceea investim in tehnologii si echipamente de actualitate pentru a asigura clientilor nostri cele mai bune experiente cand vine vorba de tractari auto sau interventii de asistenta rutiera.